Tevékenységünket 2007-ben kezdtük el, akkor még családi vállalkozásként, mely elsősorban emelőgépek időszakos vizsgálatára alakult. A megnövekedett piaci igényeknek megfelelően 2013-ban Kft-vé alakultunk.

Fő profilunkat ekkor is még az emelőgépek vizsgálata tette ki. Kézenfekvő volt azonban, hogy a vizsgálatok során feltárt hibák javítási feladatait is elvégezzük. Ma már 13 szerelővel 5 szerviz autóval egy több, mint 400 m2 területű daruzott csarnokban dolgozunk, mely rendelkezik külön mosó és festő kabinnal is.

2014-ben elindítottuk a használt daru kereskedést, majd 2015-ben a Penz GmbH által gyártott erdészeti és hulladékos rakodó daruk kizárólagos forgalmazását is megkezdtük. 2016-ban telepített és mobil tömlőgyártógéppel növeltük a szerviz hatékonyságát, csökkentve ezzel a szervizben töltött várakozási időt.

Főbb tevékenységeink:
emelőgépek (daruk, kosaras emelők, horgos emelők) értékesítése, szervizelése, felépítményezése, alkatrész ellátása.  Igény szerint vállaljuk  HMF, Palfinger, Hiab, Fassi és egyéb emelőgépek javítását szervizünkben.

ÚJ szervizcsarnokot nyitottunk Szentesen, a partnereink gyorsabb kiszolgálása érdekében.

Elérhetőség: Fehér Balázs  +36 70 418 9193