HMF cég bemutatkozása

A HMF dán vállalat története 1946-47 -es évekre nyúlik vissza. Az alapítók kezdetben kerékpárjavítással foglalkoztak, ma már azonban egy dinamikus és magas technológiával rendelkező nemzetközi vállalattá lett.

A HMF elsősorban rakodódarukat gyárt, amelyeket több, mint 50 országba szállítanak világszerte.

A képzett alkalmazottaknak és partnereknek köszönhetően,  elismertté vált innovatív megoldásairól és rendkívül strapabíró termékeiről, melyek a mai napig a legnehezebb rakodási  feladatokat látják el az egész világon.

A HMF márka, egy magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtó céget tükröz. A vállalat egyértelmű célja, hogy a piacvezető gyártók között legyen a rakodó daruk világában.

Természetesen ezt erőfeszítések nélkül nem lehet elérni, hiszen a vásárlói igények s ezzel párhuzamosan a fokozódó versenyhelyzet folyamatos fejlesztéseket, változtatásokat követel a gyártól. Ez nem lenne lehetséges a nagyfokú rugalmasság és a több, mint 70 éves tapasztalat nélkül.

A HMF  történetének központjában az innováció áll, folyamatosan reagál a piac változásaira és az ügyfelek igényeinek kielégítésére. A HMF technológia mindig képes megújulni és egy lépéssel előrébb járni. Ennek eredménye, hogy erős piaci pozíciót tudhat magáénak és magas fokú ügyfél- elégedettséget.

A HMF egyedülállóan hatékony vevőközpontú termékfejlesztést nyújt annak érdekében, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb megoldást tudja biztosítani. Számos vevőt von be a fejlesztés kezdeti folymataiba, ezzel is biztosítva az ügyfelek számára a megfelelő kész termék kialakítását. 

A vállalat célja, hogy jó mínőségű termékeket kínáljon elérhető áron, megfelelve az ISO 9000 követelményeinek. Folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa a gyártási technológiákat, fejlett gyártási berendezéseket és beszállítókat alkalmazzon, mint például a hegesztőrobotok, KTL festési eljárás, saját gyártású munkahengerek, Scanreco rádiótávvezérlések, Danfoss PVG vezérlőtömbök.

Kiszállítás előtt az  összes daru bevizsgálásra kerül, egyfelől a tesztpadon, másfelől  készre szerelt állapotában, mielőtt elhagyja a gyárat. Ezzel is biztosítja, hogy megbízható termékeket szállít ügyfeleinek.

További információ:

Szilárdság és erő: