fbpx

Szolgáltatások

Alkatrészek és tartozékok

A HYDROTEST által forgalmazott alkatrészek és tartozékok


Ebben a kategóriában találhatóak az általunk forgalmazott minőségi felépítmények szervizeléséhez és javításához szükséges gyári alkatrészek. Ügyfeleink rendeléseinek többségét raktárkészletről tudjuk teljesíteni, és az éppen hiányzó tételeket is akár másnapra vagy rövid határidővel tudjuk biztosítani.

Kollégáink a felépítmény pontos típusának ismeretében, a lehető leggyorsabban visszahívják Önt kedvező ajánlatunkkal.

Amennyiben darujához professzionális tartozékokat is szeretne, ebben a kategóriában a legjobb márkák termékei (munkakosarak, kanalak, talpalátétek, stb.) közül válogathat jó áron, és gyors szállítási határidővel.




A HYDROTEST által forgalmazott felépítmények és gépek alkatrészei és tartozékai


Munkakosarak

A Ferrari munkakosarai a piac bármely darujára felszerelhetők, a jelenlegi előírásoknak megfelelően, hogy a legnagyobb biztonságban lehessen őket használni. A kosarak acélból, alumíniumból és üvegszálból készülnek, 1-4 kezelő között, forgatással vagy anélkül, automatikus szintezéssel vagy kézi úton, rögzített vagy állítható magasságban.



Raklapvillák

A rugós vagy hidraulikusan kompenzáló súlyponttal rendelkező, hatékony KINSHOFER raklapvillái könnyedén állíthatóak a különböző terheléseknek megfelelően. Szabályozható merülési mélységgel és fogterülettel lettek kialakítva. Különféle terhelést is hatékonyan kezel – például kő vagy tégla, védőrács vagy más általános rakomány – köszönhetően a hidraulikus váltásnak vagy az egyszerű beállításnak. A szerszám méretei miatt könnyen használható, mivel a raklapvilla egyetlen része sem szélesebb, mint a szokásos raklap, így a falakhoz közeli rakományok problémamentesen kezelhetők.

A Ferrari raklapvillái között a következő paraméterekkel válogathatunk: felfüggesztéssel vagy rögzítéssel, manuálisan állítható vagy önterülő, mindezt 1500–2000 kg teherbírás között.



Talpaló alátétek

Talpaló alátétek széles választéka kedvező áron a Hydrotest Kft.-nél.

– minden alátétünk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik
– tartós és kényelmes fogantyúval vannak ellátva
– erős mégis könnyű, kiváló minőségű műanyag
– nem szívja magába a nedvességet
– rugalmasságának köszönhetően nem törik

Bővebb információ: Győri Tibor – alkatrész értékesítő



Kétcsészés markolókanalak, rönkfogó kanalak, polipkanalak

A Ferrari kompakt és könnyű megoldást kínál a különböző anyagok kezeléséhez, ipari járművekre, DS kivitelben, leszerelhető oldalakkal, hulladékanyagok betöltésére, polip markolatokat hulladékhoz, törmelékhez és különféle anyagokhoz. Minden modell kapható hardox bitekkel.

A KINSHOFER markolókanalai tökéletesek napi rutinszerű munkákhoz és elérhetőek megerősített nagy teljesítményű kivitelben is. Mindegyik maximális rakodási magassággal, hosszú élettartammal rendelkezik, mivel különös figyelmet fektet a gyártó arr, hogy 500 HB acélt használjanak a vágóélek gyártásához, és a méretezett csapágy rendszernek köszönhetően, szinkronizált nyitással és zárással, a stabil kompenzációs rúddal, kiváló ásási tulajdonságokkal és nagy záróerővel rendelkezik. Az összes termékhez tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a kaparókat, a különféle felszerelési lehetőségeket és horgokat.



Hidraulika tartályok

A Padoan a több mint 80 éves tapasztalatnak köszönhetően tartályok széles választékát fejlesztette ki ipari járművek és gépek számára.

A katalógusban különböző típusú termékeket találhat: olajtartályok, dízel tartályok és kombinált tartályok. Minden tartály ipari járművekhez és gépekhez kiváló minőségű anyagokból készül: alumíniumból, festett acélból (RAL 7021 epoxi porbevonat) és rozsdamentes acélból.



Olajhűtők

Az ASA Hydraulik kiváló olajhűtői világszerte ismertek, és minden ügyfélnek megbízható és innovatív technikai segítséget kínálnak. A széles termékpalettának köszönhetően a legkülönfélébb igényeknek megfelelő termék is rendelkezésre áll, így minden munkához megtalálhatja a legmegfelelőbb hűtőt. A nagy mennyiségű készletnek köszönhetően garantálható a gyors szállítás.

Az ASA Hydraulik termékei minden kontinensen, több mint 53 országban elérhetőek.



Rotátorok, forgatóművek

A Baltrotors által gyártott termékek erőteljesek, megbízhatóak és robusztusak. Nagy teljesítményű munkakörnyezetben történő maximális hatékonyságra és minimális ütemezésre lettek tervezve, leállások lehetősége nélkül.


Hidraulika


A felépítmények összeszerelésekor mindig odafigyeltünk, hogy magas minőségű beépített hidraulika alkatrészekkel legyenek összeszerelve eszközeink, ezért a felépítményeket meghajtó hidraulika szivattyúk tekintetében a neves múltú BOSCH REXROTH termékeit alkalmazzuk. Mivel a BOSCH REXROTH teljes supportot ad cégünk számára, ezért olyan komplexebb megoldásokat is biztosít részünkre, mint például a kommunális hidraulika rendszerek megvalósítása, vagy akár elektrohidraulikus egységek tervezése egyedi megoldásokhoz.

Cégünk a Bosch Rexroth csoport által akkreditált szervízpontnak minősül, mely jelenleg egyedülálló magyarországi tekintetben.

Billentő hidraulika szettek tekintetében az INTERPUMP PENTA billentő hidraulika szetteknek vagyunk magyarországi kizárólagos képviselete, mely elengedhetetlen része a KH-KIPPER billenő felépítményeknek. Termékeinket folyamatos raktári készleten tartjuk, melynek köszönhetően hidraulika szaküzletünkben külön egységként kaphatóak nálunk HYDRO LEDUC, INTERPUMP és BEZARES márkák termékei is. Hidraulika tömlők, fittingek és alkatrészek pedig MANULI DICSA és INTERPUMP márkákban elérhetőek el széles választékban.




Billentő hidraulika szettek



Kommunális hidraulika szettek



Elektro-hidraulikus aggregátor



Hidraulika szivattyúk és vezérlők



Hidraulika tömlők és fittingek, alkatrészek


Ha kérdése van a fenti márkákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!