fbpx

Szolgáltatások

Kommunális teherautó felépítmények és kisgépek

A HYDROTEST által képviselt kommunális felépítmények és gépek


Ez a termékkategória cégünk termékcsoportjaiban újdonságnak számít, de annál fontosabb részét képezi porfóliónknak. Itt 5 fő beszállítóval erősítjük a magyarországi piaci igényeket, melyek tekintetében mindegyik esetében kizárólagos magyarországi képviseletként funkcionálunk.

Beszállítóink tekintetében nagyon jó alapokra helyeztük üzleti kapcsolatainkat, melyek segítségével már a képviseleteink elején fontos eredményeket értünk el magyarországi piacon.

Hulladékgyűjtő felépítmények esetén Európa legnagyobb gyártójának, a FAUN-nak a kizárólagos magyarországi képviseletként elérhető nálunk valamennyi megoldás méretre (7-30m3), valamennyi használati (háztartási-, ipari-, biohulladék stb.) igényre vonatkozóan. A FAUN termékeivel (tömörítőlapos, forgódobos, konténeres-darus, oldalbeürítős, osztott kamrás stb.) teljesörű megoldást kínálunk az ügyfelek számára valamennyi hulladékgyűjtési igényre vonatkozóan. Az értékesítési tevékenység mellett teljeskörű szervízszolgáltatást nyújtunk Magyarországon valamennyi FAUN termék esetén 100%-os alkatrészellátottság mellett.

Kommunális felépítmények, téli és nyári eszközök, mint sószóró és hóeke, illetve seprő felépítmények, kommunális kompakt seprőgépek tekintetében a BUCHER termékeivel tudunk szolgálni partnereink részére. Itt fontos kiemelnünk, hogy a BUCHER nagy hangsúlyt fektet az innovációra, és szinte elsőként jelent meg ELEKTROMOS meghajtású sószóró és seprőgépeivel a piacon. Örömmel fogadjuk az ilyen típusú innovációt, mert tudjuk, hogy mennyire fontos szempont a környezetünk megóvása.

Multifunkcionális kommunális gépek esetében az Írországban gyártott MULTIHOG kizárólagos képviseletével rendelkezünk. Termékeink előnye, hogy ezek az eszközhordozó járművek magas minőségének és különböző cserefelépítmények kombinálhatóságának köszönhetően, rengeteg a városgondnokságokon át, akár a repülőtéri út és zöldterület karbantartásokhoz is alkalmazhatóak.

Gondolnunk kellett az építőiparban is egyedileg alkalmazott tehergépjárművek megoldásaira, mely területet az osztrák ECOTECH termékeivel fedtük le. Kiemelkedő termékeik a vevői igényeknek megfelelően alakítható locsoló hengerkefés seprő felépítményei, mely tekintetében egyedi méretben is kérhető műanyag tartályok, illetve egyedi elképzelések és vízképek kialakításaiban is segítségükre lehetünk meglévő és új partnereink számára.


Kommunális felépítmények és gépek tekintetében ezeket a márkákat képviseljük a hazai piacon


Bucher téli cserefelépítmények

A Bucher Municipal évtizedek óta elkötelezte magát az utak, utcák és repülőterek hó- és jégmentesen tartása mellett.

Kiváló minőségű szórógépek, hóekék és reptéri felszerelésekből áll össze a kínálatuk, melyet legfőképpen az önkormányzatoknak, a vállalkozóknak és a repülőtereknek kínál megoldást világszerte a téli karbantartás minden területén. A Bucher Municipal ügyfélorientált megoldásokat kínál a hatékony és környezetbarát téli szolgáltatás érdekében.Bucher seprőgépek

Egy termékportfólió a hatékony tisztításért.

A seprőgépek termékkínálata a keskeny, mozgékony kompakt seprőktől, a nagy teherbírású teherautóra szerelt seprőkig terjed, széles felületre tervezve. A Bucher Municipal teljes körű termékválasztékot kínál önkormányzati, építőipari, építési és repülőtéri alkalmazásokhoz, ideértve a 2016-ban piacra dobott, teljesen elektromos kompakt seprőt is.Multihog multifunkcionális kommunális kisgépek

Mára a Multihog egy elengedhetetlen eszközzé fejlődött a kommunális kisgépek piacán, amelyeket a világ legforgalmasabb repülőterei, helyi önkormányzatai és vállalkozói is használnak. Sikereiket egyetlen vezérelvre vezethetjük vissza: innoválni, újítani, újítani. A legjobb és legmagasabb szaktudással rendelkező mérnökök dolgoznak a Multihog fejlesztésén nap mint nap, hogy a legmegfelelőbb termékek kerülhessenek a piacra.ECOTECH locsoló és egyéb felépítmények

Az Eco Technologies termékeivel a közlekedési szigetek, a jelzőlámpák és a növények öntözése tiszta élvezetté válik. A lágy vízsugár a nagy zuhanyfejből korlátlan öntözést tesz lehetővé a fiatal növények számára. Termékeik könnyen és rugalmasan kezelhetőek a jármű hidraulikáján, a kezelőpanelen vagy a joystickon keresztül. Az Ecotech mindig törekszik arra, hogy a kifinomult technológiáját robusztus kialakítással ötvözze, ezzel garantálva a hosszú élettartamot.Multitel emelőkosaras felépítmények

A Multitel termékei fejlett technológiai kutatás eredménye, amelyet a vállalat évek óta folytat. Az emelőkosarak nagy szilárdságú alumínium profilokból állnak, a speciális ötvözet és a profil sajátos kialakítása miatt. Így akár 50% -kal könnyebb szerkezeteket kapunk, mint az acélból készült hasonló szerkezetek, megtartva a szükséges rugalmasságot és torziós szilárdságokat, amelyek jelentős előnyöket kínálnak, például:

  • könnyebb felszerelhetőség a járművekre
  • jobb magassági és kinyúlási teljesítmény
  • a teherhordó szerkezet csökkentett igénybevétele, ami maga a jármű csökkent kopását eredményezi
  • a korrózió és a rozsda hiánya, kevesebb karbantartási költséggel és még elegánsabb megjelenéssel.


FAUN Hulladékgyújtő felépítmények

A FAUN 11 országban 7 gyártóüzemmel rendelkezik, mellyel Európa legnagyobb hulladékgyűjtő felépítménygyártójaként elkötelezett a folyamatos fejlesztésben. Megbízható megoldásaival vezető pozíciót tölt be az innováció terén is. Így piacvezető az alternatív hajtásláncú gépjárművek területén is, így piacvezető pozíciót tölt be mind az elektromos, mind a hidrogénhajtású tehergépjárművek esetén.


Ha kérdése van a fenti márkákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!