fbpx

Szolgáltatások

Szerviz

HYDROTEST szerviz szolgáltatások

Szervizünkben vállaljuk elsősorban járműdaruk, horgos emelők, emelőkosarak, hátfalak, mobil daruk szervizelését és felszerelését. Természetesen új eszközök komplett kivitelezését is végezzük, a jármű beszerzésétől az emelőgép felszereléséig.

Felépítményezési munkáink között megtalálható használt daruk átszerelése, emelőkosaras felépítmények átszerelése, vasúti járművekre daruk szerelése. Mind a szervizhez, mind a felépítményezéshez szükséges tartozékokat, kiegészítőket, alkatrészeket raktárunkban készletezzük.

Szervizünk központja Szigetszentmiklóson található, egy 400 m2 alapterületű csarnokkal, egy 5 tonnás híddaruval és 6 teherautó beállóval rendelkezik, melyek közül kettőben nagy teherbírású csápos emelő van beépítve. Egy korszerű festőkabin is található a műhely mellett.

A gyorsabb kiszolgálás érdekében legutóbb egy tömlőgyártó gépet helyeztünk üzembe, mely segítségével raktárkészletről bármilyen tömlőt le tudunk gyártani. A kiszálló szervizmunkákat jelenleg 5 szerviz autóval, három szervizpartner (Szentes, Szombathely, Pécs) segítségével látjuk el.

Miben tudunk segíteni?

  • Teherautó felépítmények összeszerelése tervezéssel és engedélyeztetéssel
  • Diagnosztikák
  • Helyszíni és kiszálló szerviz szolgáltatások
  • Hidraulika tömlők gyártása
  • Hidraulika egységek tervezése

Gyári képviseletként folyamatos képzésekkel biztosítjuk kollégáink szakmai naprakész tudását, emellett gyári szoftverrel és alkatrészekkel is rendelkezünk.icon-man-160x160.png

Keresse kollegánkat!

TAKÁCS LÁSZLÓ