fbpx

A HYDROTEST sztori

Rólunk

2007

Cégünk 2007-ben alapult, mely ekkor még családi vállalkozásként működött, és elsősorban emelőgépek időszakos vizsgálatával foglalkozott. A folyamatos fejlődésnek és a sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően gyors ütemben növekedtünk.

2013

A megnövekedett piaci igények kiszolgálása érdekében szerviz szolgáltatással bővítettük portfóliónkat. Saját szerelő csapat, szerviz autókkal.

2014

Elindítottuk a használt daru kereskedést.

2015

Megkezdtük a Penz GmbH által gyártott erdészeti és hulladékos rakodó daruk kizárólagos forgalmazását.

2016

Telepített és mobil tömlőgyártó géppel növeltük szervizünk hatékonyságát, csökkentve ezzel a szervizben töltött várakozási időt.

2021

Jelenleg Magyarországon egyedülálló termék portfólióval rendelkezünk. 15 szerelő és 5 szerviz autó biztosítja a szerviz szolgáltatás minőségét, mindezt több mint 400 m2 területű daruzott csarnokban, mely rendelkezik 7 teherautó beállóval, segítendő a gördülékeny munkát. Arra törekszünk, hogy minőségi szolgáltatás- és termékportfóliót biztosítsunk, ennek érdekében folyamatosak a fejlesztések.

MISSZIÓNK


Alapvető célunknak tekintjük, hogy modern, magas műszaki színvonalú megoldásokat hozzunk el a magyar piacnak, járműfelépítmények, kommunális gépek és járművek, illetve kiegészítő adapterek terén, és hogy kiemelkedő gyártók magyarországi vezérképviseletét lássuk el.

Cégünket a korszerű technológiák irányában mutatott modern, innovatív gondolkodás és a korai elfogadói attitűd jellemzi. Inspirációt a nemzetközi kiállításokból merítünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a piacon kimagaslóan komplex portfólióval rendelkezünk. A képviselt gyártókat is úgy válogatjuk össze, hogy élenjáró technológiai hozzáféréssel a haladó gondolkodású és minőségre fogékony ügyfelek unikális vevői igényeit is ki tudjuk szolgálni.

Magas szintű szakértelmünk és komplex portfóliónk lehetővé teszi, hogy részt vegyünk a folyamatban az ügyfél számára megfelelő gépek kiválasztásától az egyedi konstrukciók kidolgozásán át a beszerzésig, illetve igény esetén a munkaeszközök gyors és folyamatos pótalkatrész-ellátásában, valamint jól felszerelt műhelyeinkben a szakszerű és gyors szerviz lehetőségét is biztosítsuk.


MIÉRT A HYDROTEST?

Széles választék

Kompromisszumok nélküli minőség

Egyedi megoldások


Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!


ÜZLETÁGAK


ikon-teherauto-felepitmenyek-1080x540.png

Teherautó-felépítmények


ikon-kommunalis-felepitmenyek-1080x540.png

Kommunális felépítmények és kisgépek


ikon-alkatreszek-tartozekok-1080x540.png

Alkatrészek és tartozékok


ikon-szerviz-1080x540.png

Szerviz


ikon-emelogep-felulvizsgalat-1080x540.png

Emelőgép felülvizsgálat