fbpx

Szolgáltatások

Kommunális felépítmények és kisgépek

A HYDROTEST által képviselt kommunális felépítmények és gépek


Ez a termékkategória cégünk termékcsoportjaiban újdonságnak számít, de annál fontosabb részét képezi porfóliónknak. Itt 4 fő beszállítóval erősítjük a magyarországi piaci igényeket, melyek tekintetében mindegyik esetében kizárólagos magyarországi képviseletként funkcionálunk.

Beszállítóink tekintetében nagyon jó alapokra helyeztük üzleti kapcsolatainkat, melyek segítségével már a képviseleteink elején fontos eredményeket értünk el magyarországi piacon.

Kommunális felépítmények, téli és nyári eszközök, mint sószóró és hóeke, illetve seprő felépítmények, kommunális kompakt seprőgépek tekintetében a BUCHER termékeivel tudunk szolgálni partnereink részére. Itt fontos kiemelnünk, hogy a BUCHER nagy hangsúlyt fektet az innovációra, és szinte elsőként jelent meg ELEKTROMOS meghajtású sószóró és seprőgépeivel a piacon. Örömmel fogadjuk az ilyen típusú innovációt, mert tudjuk, hogy mennyire fontos szempont a környezetünk megóvása.

Multifunkcionális kommunális gépek esetében az Írországban gyártott MULTIHOG kizárólagos képviseletével rendelkezünk. Termékeink előnye, hogy ezek az eszközhordozó járművek magas minőségének és különböző cserefelépítmények kombinálhatóságának köszönhetően, rengeteg a városgondnokságokon át, akár a repülőtéri út és zöldterület karbantartásokhoz is alkalmazhatóak.

Gondolnunk kellett az építőiparban is egyedileg alkalmazott tehergépjárművek megoldásaira, mely területet az osztrák ECOTECH termékeivel fedtük le. Kiemelkedő termékeik a vevői igényeknek megfelelően alakítható locsoló hengerkefés seprő felépítményei, mely tekintetében egyedi méretben is kérhető műanyag tartályok, illetve egyedi elképzelések és vízképek kialakításaiban is segítségükre lehetünk meglévő és új partnereink számára.


Kommunális felépítmények és gépek tekintetében ezeket a márkákat képviseljük a hazai piacon


Bucher téli cserefelépítmények

A Bucher Municipal évtizedek óta elkötelezte magát az utak, utcák és repülőterek hó- és jégmentesen tartása mellett.

Kiváló minőségű szórógépek, hóekék és reptéri felszerelésekből áll össze a kínálatuk, melyet legfőképpen az önkormányzatoknak, a vállalkozóknak és a repülőtereknek kínál megoldást világszerte a téli karbantartás minden területén. A Bucher Municipal ügyfélorientált megoldásokat kínál a hatékony és környezetbarát téli szolgáltatás érdekében.Bucher seprőgépek

Egy termékportfólió a hatékony tisztításért.

A seprőgépek termékkínálata a keskeny, mozgékony kompakt seprőktől, a nagy teherbírású teherautóra szerelt seprőkig terjed, széles felületre tervezve. A Bucher Municipal teljes körű termékválasztékot kínál önkormányzati, építőipari, építési és repülőtéri alkalmazásokhoz, ideértve a 2016-ban piacra dobott, teljesen elektromos kompakt seprőt is.Multihog multifunkcionális kommunális kisgépek

Mára a Multihog egy elengedhetetlen eszközzé fejlődött a kommunális kisgépek piacán, amelyeket a világ legforgalmasabb repülőterei, helyi önkormányzatai és vállalkozói is használnak. Sikereiket egyetlen vezérelvre vezethetjük vissza: innoválni, újítani, újítani. A legjobb és legmagasabb szaktudással rendelkező mérnökök dolgoznak a Multihog fejlesztésén nap mint nap, hogy a legmegfelelőbb termékek kerülhessenek a piacra.ECOTECH locsoló és egyéb felépítmények

Az Eco Technologies termékeivel a közlekedési szigetek, a jelzőlámpák és a növények öntözése tiszta élvezetté válik. A lágy vízsugár a nagy zuhanyfejből korlátlan öntözést tesz lehetővé a fiatal növények számára. Termékeik könnyen és rugalmasan kezelhetőek a jármű hidraulikáján, a kezelőpanelen vagy a joystickon keresztül. Az Ecotech mindig törekszik arra, hogy a kifinomult technológiáját robusztus kialakítással ötvözze, ezzel garantálva a hosszú élettartamot.


Ha kérdése van a fenti márkákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!