fbpx

Szolgáltatások

Kommunális felépítmények és kisgépek

A HYDROTEST által képviselt kommunális felépítmények és gépek


Ez a termékkategória cégünk termékcsoportjaiban újdonságnak számít, de annál fontosabb részét képezi porfóliónknak. Itt 4 fő beszállítóval erősítjük a magyarországi piaci igényeket, melyek tekintetében mindegyik esetében kizárólagos magyarországi képviseletként funkcionálunk.

Beszállítóink tekintetében nagyon jó alapokra helyeztük üzleti kapcsolatainkat, melyek segítségével már a képviseleteink elején fontos eredményeket értünk el magyarországi piacon.

Kommunális felépítmények, téli és nyári eszközök, mint sószóró és hóeke, illetve seprő felépítmények, kommunális kompakt seprőgépek tekintetében a BUCHER termékeivel tudunk szolgálni partnereink részére. Itt fontos kiemelnünk, hogy a BUCHER nagy hangsúlyt fektet az innovációra, és szinte elsőként jelent meg ELEKTROMOS meghajtású sószóró és seprőgépeivel a piacon. Örömmel fogadjuk az ilyen típusú innovációt, mert tudjuk, hogy mennyire fontos szempont a környezetünk megóvása.

Multifunkcionális kommunális gépek esetében az Írországban gyártott MULTIHOG kizárólagos képviseletével rendelkezünk. Termékeink előnye, hogy ezek az eszközhordozó járművek magas minőségének és különböző cserefelépítmények kombinálhatóságának köszönhetően, rengeteg a városgondnokságokon át, akár a repülőtéri út és zöldterület karbantartásokhoz is alkalmazhatóak.

Gondolnunk kellett az építőiparban is egyedileg alkalmazott tehergépjárművek megoldásaira, mely területet az osztrák ECOTECH termékeivel fedtük le. Kiemelkedő termékeik a vevői igényeknek megfelelően alakítható locsoló hengerkefés seprő felépítményei, mely tekintetében egyedi méretben is kérhető műanyag tartályok, illetve egyedi elképzelések és vízképek kialakításaiban is segítségükre lehetünk meglévő és új partnereink számára.

A lakossági hulladékszállítás tekintetében a német ZOELLER csoport FARID márka kizárólagos képviseleteként vagyunk jelen hazai piacon.


Kommunális felépítmények és gépek tekintetében ezeket a márkákat képviseljük a hazai piacon


Bucher téli cserefelépítmények

A Bucher Municipal évtizedek óta elkötelezte magát az utak, utcák és repülőterek hó- és jégmentesen tartása mellett.

Kiváló minőségű szórógépek, hóekék és reptéri felszerelésekből áll össze a kínálatuk, melyet legfőképpen az önkormányzatoknak, a vállalkozóknak és a repülőtereknek kínál megoldást világszerte a téli karbantartás minden területén. A Bucher Municipal ügyfélorientált megoldásokat kínál a hatékony és környezetbarát téli szolgáltatás érdekében.Bucher seprőgépek

Egy termékportfólió a hatékony tisztításért.

A seprőgépek termékkínálata a keskeny, mozgékony kompakt seprőktől, a nagy teherbírású teherautóra szerelt seprőkig terjed, széles felületre tervezve. A Bucher Municipal teljes körű termékválasztékot kínál önkormányzati, építőipari, építési és repülőtéri alkalmazásokhoz, ideértve a 2016-ban piacra dobott, teljesen elektromos kompakt seprőt is.Multihog multifunkcionális kommunális kisgépek

Mára a Multihog egy elengedhetetlen eszközzé fejlődött a kommunális kisgépek piacán, amelyeket a világ legforgalmasabb repülőterei, helyi önkormányzatai és vállalkozói is használnak. Sikereiket egyetlen vezérelvre vezethetjük vissza: innoválni, újítani, újítani. A legjobb és legmagasabb szaktudással rendelkező mérnökök dolgoznak a Multihog fejlesztésén nap mint nap, hogy a legmegfelelőbb termékek kerülhessenek a piacra.FARID hulladékgyűjtő felépítmények

Járművek, felszerelések és speciális megoldások, amelyeket a FARID a legigényesebb vásárlók számára tervezett, és amelyek megfelelnek a legszigorúbb gyűjtési követelményeknek. Ezek minden bizonnyal hiánypótló termékek, és olyan helyzetekre is megoldást kínálnak, amelyekre csak a speciális és innovatív fejlesztések nyújthatnak segítséget. A FARID-ot a fejlődés és innováció keresésére jellemzi, ezzel megoldva számos egyedi piaci igényt. Ebbe a kategóriába tartoznak az elektromos megoldásaik is, amelyeket a FARID nagyon fontos alapnak tart a jövőbeli termékkínálatában.ECOTECH locsoló és egyéb felépítmények

Az Eco Technologies termékeivel a közlekedési szigetek, a jelzőlámpák és a növények öntözése tiszta élvezetté válik. A lágy vízsugár a nagy zuhanyfejből korlátlan öntözést tesz lehetővé a fiatal növények számára. Termékeik könnyen és rugalmasan kezelhetőek a jármű hidraulikáján, a kezelőpanelen vagy a joystickon keresztül. Az Ecotech mindig törekszik arra, hogy a kifinomult technológiáját robusztus kialakítással ötvözze, ezzel garantálva a hosszú élettartamot.


Ha kérdése van a fenti márkákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!